Praat ek en my pellie Steph die ander dag oor hoekom dit moontlik is om lief en getrou te bly aan een persoon vir ā€˜n leeftydšŸ˜³šŸ˜³šŸ˜³want kom ons wees eerlik met mekaaršŸ‘€šŸ‘€daai is mos nou nie sommer net easy peasy niešŸ˜³šŸ˜³Nope neeeee….ooooo ĆŖ ĆŖ….ons het elkeen ons eie grille en geitešŸ¤ŖšŸ¤ŖšŸ¤Ŗons eie wil en wat ons wil hĆŖ en nie wil hĆŖ nie….maar sĆŖ ek toe vir haar….Pellie een ding wat ek weet…Bokka always have my backā¤ļøā¤ļøā¤ļømaak nie saak in watter situasie ek is niešŸ™ˆšŸ™ˆšŸ™ˆ of hoe ek daar gekom het niešŸ™ˆšŸ™ˆšŸ™ˆšŸ™ˆ…he has my backšŸ™šŸ™šŸ™šŸ™en daais die ding wat maak dat ek dankbaar is dat ek nog ā€˜n Verjaarsdag saam met hom kan vier en dat ek die voorreg het om vir nog ā€˜n jaar iemand het…that has my backā¤ļøā¤ļøā¤ļø….en soos Nostalgie se family vanoggend vir jou gesing het….may the dear Lord bless youšŸ™šŸ™šŸ™….my Bokkaā¤ļø

Ā 

Pin It on Pinterest